Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از چابک آنلاین، عبدالمحمود ضرابی گفت: افزایش فروش بیمه نامه با ارائه طرح های جدید امکانپذیر است به خصوص در زمینه بیمه نامه های عمر می توان با یک برنامه ریزی درست و جلب اعتماد مردم به یک فروش گسترده رسید.

وی بیان کرد: بیمه نامه های موجود 80 سال پیش طراحی شده اند اما شرکت بیمه کارآفرین یک مدل بیمه نامه عمر جدید طراحی کردکه مورد استقبال مردم قرارگرفته و تعداد زیادی فروخته شد و به عنوان برند بیمه کارآفرین شناخته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو هیئت مدیره شرکت بیمه کارآفرین اظهارکرد: درحال حاضر باید برروی بیمه نامه‌های اشخاص مانند درمان و عمر سرمایه گذاری کردو بیمه نامه هایی متناسب با نیازهای جامعه طراحی شود.

ضرابی عنوان کرد: هنوزدسته بندی اطلاعات در شرکت‌های بیمه‌ای سنتی است و نه وقتی برای اینکار گذاشته می شود و نه علم لازم برای طراحی محصولات جدید وجود دارد،درگذشته برخی شرکت هاتعدادی نیرو را برای گذراندن دوره های تخصصی بیمه به کشورهایی مانند فرانسه می فرستادند که بعد از اخذ مدرک و بازگشت به کشورآموزش های لازم را به نیروهای ستادی ارائه می دادند.

عضو هیئت مدیره شرکت بیمه کارآفرین تصریح کرد: در گذشته شرکت ها برای آموزش نیروهای خود هزینه می کردند اما اکنون شیوه جدید شرکت ها این است که از بیمه نامه های قبلی کپی کرده و با تغییرات جزئی به عنوان بیمه نامه جدید می فروشند و دائما همان روش های قدیمی را به یکدیگر به صورت سنتی آموزش می‌دهند .

وی ادامه داد: اکنون رقابت بین شرکت های بیمه ای یک رقابت ناسالم است که براساس نرخ شکنی انجام می شود با نرخ شکنی نمی شود به صورت درست کارکرد و آخراین نوع رقابت ورشکستگی است.

عضو هیئت مدیره شرکت بیمه کارآفرین عنوان کرد: شرکت ها باید در سالجاری برروی بیمه نامه های اشخاص مانند عمر و تکمیل درمان که نیاز مردم است تمرکز کنند و شیوه های جدید فروش بیمه نامه های درمان باید تقویت شود.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بیمه بیمه نامه بیمه کارآفرین محصولات بیمه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۴۵۳۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم بارش‌ های سیل آسا و ضرورت توجه به بیمه محصولات زراعی و دامی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، مدیرکل مدیریت بحران استانداری با اشاره به تداوم بارندگی در استان هشدار داد: دامداران، کشاورزان و مزرعه داران ماهی در این بارش ها خسارت هایی را متحمل می شوند که با بیمه کردن بخشی از این خسارت ها جبران می شود. علیرضا نیکروز تاکید کرد: تکرار سامانه بارشی تا پایان سال دور از انتظار نیست و ضرورت داد عشایر، کشاورزان اعم از باغداران، صیفی جات و حتی شیلات استان بیمه محصول خود را جدی بگیرند تا بخشی از خسارت ها با بیمه جبران شود. وی با اشاره به خسارت های سامانه بارشی سه روز گذشته گفت: علاوه بر خسارت های محصولات کشاورزی در شهرستان گچساران و باشت برخی راه های روستایی شهرستان کهگیلویه مسدود شده است که همکاران راهداری در حال بازگشایی آنها هستند. نیکروز با اشاره به ریزش جاده پاتاوه- دهدشت حد فاصل «قلعه دختر» و «قلعه گل» (همجوار روستای «دشت قاضی») ادامه داد: بلافاصله پس از ریزش، این جاده ملی بازگشایی شد و هم اکنون مشکلی برای تردد وجود ندارد. مدیرکل مدیریت بحران استانداری با اشاره به دیگر خسارت های بارندگی در استان گفت: راه های عشایری و برخی از عشایر ما دچار آبگرفتگی شدند که امدادگران هلال احمر استان کمک های لازم را انجام دادند.

دیگر خبرها

  • L90 ایرانی؛ رونمایی از رقیب جدید تارا و دنا
  • تولید کنندگان مبلمان فضای باز
  • خسارت ۵۰ درصدی بارندگی به گندمزار‌های خوزستان
  • تداوم بارش‌ های سیل آسا و ضرورت توجه به بیمه محصولات زراعی و دامی
  • ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت خوزستان از دست رفت
  • طوفان ۲۰۰ هزار تن گندم این استان را از بین برد !
  • خسارت بارندگی به گندمزارهای آماده برداشت در خوزستان
  • خسارات سنگین طوفان به ۱۰۰ هزار هکتار از گندم‌زارهای خوزستان
  • خسارت سنگین باران به کشاورزان خوزستان/ چقدر گندم از بین رفت؟
  • بیست و چهارمین دوره ساخت و مدیریت برند Brand MBA