Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از چابک آنلاین، "محمد حیدری" گفت: درحال حاضرافراد  با وارد کردن کد ملی در سامانه می توانند حساب های بانکی  خود را بررسی کنند طبیعتا صنعت بیمه هم باید به این سمت برود، که این موضوع نیاز به یک پایه نرم افزاری  که همان کور اینشورنس است دارد.

وی، با بیان اینکه در حال حاضر کور بانکینگ وجود دارد، افزود: اما کوراینشورنس یا همان سامانه جامع بیمه گری یکپارچه در صنعت بیمه وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت بیمه کارآفرین تصریح کرد که می توان  سامانه ای را تعریف کرد که  تمامی اطلاعات یک فرد درآن درج شود و با واردکردن کد ملی هر شخص تمامی بیمه نامه هایی که تاکنون خریداری کرده وهمچنین بیمه نامه های جدیدی که خریداری می کند در آن وارد شود.

حیدری ادامه داد: این سامانه حتی نیازی به کارت هم ندارد زیرا کارت یک دسترسی است همانطور که درحال حاضر با آمدن همراه بانک ، کارت های بانکی نیز دیگر معنایی ندارند و تمامی این اتفاقات می تواند با یک تلفن همراه و یک سامانه الکترونیک پیش برود.

وی ضمن بیان اینکه هوشمند شدن صنعت بیمه اتفاقی قشنگ است که عرضه را ساده می کند درنتیجه خرید بیمه نامه هم برای عموم مردم راحت تر می شود، گفت: اما این موضوع نیاز به یکسری زیر ساخت ها دارد.

مدیرعامل شرکت بیمه کارآفرین افزود:این زیر ساخت ها شامل طراحی یک نرم افزار مادر است که شرکت های بیمه ای عملیات بیمه گری را با آن انجام می دهندو  همچنین باید یک باز تعریفی برای فعالیت شبکه فروش شود زیرا هرگاه سخن از هوشمند شدن صنعت بیمه می شود این ذهنیت به وجود می آید که شرکت های بیمه ای دیگر نیازی به شبکه فروش و حلقه واسط نخواهند داشت در صورتیکه تنها  نوع فعالیت شبکه فروش باز تعریف می شود.

وی با بیان اینکه صنعت بیمه وابسته به بقیه صنایع و سازمان ها است، اظهارکرد:  بیمه یک صنعت بین رشته ای است و باید حلقه های واسط هم که درگیراین صنعت هستند الکترونیکی شده و این موضوع را بپذیرند که منجر به سردرگمی بیمه گذاران نشود .

به تازگی، فرهاد دژ پسند، وزیر اقتصاد و امور دارایی،گفته که باید تمامی بیمه‌ها، طرح محور شوند و با صدور یک کارت بیمه هوشمند هر فرد بتواند بیمه‌های متناسب با شرایط زندگی خود را تهیه کند که همین امر ایجاد رقابت بیشتر و در نتیجه نوآوری در میان شرکت‌های بیمه را به دنبال خواهد داشت.

مدیرعامل شرکت بیمه کارآفرین معتقد است که این موضوع حتما امکانپذیر بوده و به پیشرفت این صنعت کمک بزرگی خواهد کرد و صنعت بیمه هم همگام با تمامی صنایع باید به سمت هوشمند شدن برود و از فضای سنتی موجود فاصله گرفته اما این اتفاقات باید گام به گام پیش برود تا به نتیجه نهایی برسد.

حیدری با بیان اینکه صنعت بیمه به این مسیر ورود کرده است، گفت: اما برای هوشمند شدن به زمان نیاز داردو اینکه جهت گیری شود و اینکه این موضوع به صنعت بیمه تکلیف شود، قطعا به سرعت عمل برای پیشروی در این مسیر کمک خواهد کرد.

پربیننده ترین آمریکا پس از انتخابات با ایران چه خواهد کرد؟ نماد ۸ شرکت بیمه‎ای در بازار سرمایه سبزپوش شد بیشترین رشد قیمت سهام بانکی به صادرات رسید بیشترین رشد قیمت سهام بانکی به دی رسید نماد ۳ شرکت بیمه‌ای در تالار شیشه‌ای به رنگ سبز در آمد

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بیمه صنعت بیمه بیمه کارآفرین قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت هوشمند شدن صنعت بیمه شرکت بیمه بیمه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۴۸۵۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکلیف نامعلوم عرضه خودرو‌های وارداتی!

در حالی هفته گذشته، رئیس سازمان توسعه تجارت از عرضه اولین خودروهای برقی از فردا (یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ماه) خبر داد که طبق شنیده‌ها، مدیر سامانه یکپارچه خودروها عنوان کرد که عرضه خودروهای وارداتی برای ثبت‌نامی‌های قبلی است؛ بنابراین هنوز هیچ چیز مشخصی در این زمینه وجود ندارد و سایت سامانه در حال به‌روزرسانی است.

به گزارش ایسنا، سه‌شنبه هفته گذشته (۱۱ اردیبهشت ماه) بود که رئیس سازمان توسعه تجارت از عرضه خودروهای وارداتی و برقی از روز یکشنبه (۱۶ اردیبهشت ماه) در سامانه یکپارچه فروش خودروهای وارداتی خبر داد. به گفته ضیغمی، طبق سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته تصمیم بر این شده است که سامانه فروش خودروهای وارداتی از ۱۶ اردیبهشت ماه فعال و خودروهای برقی و وارداتی نیز عرضه شوند.

به دنبال این موضوع، موضوع را از مدیر سامانه یکپارچه خودروهای وارداتی مورد پیگیری قرار دادیم؛ بر اساس این پیگیری مدیر سامانه یکپارچه خودروها اعلام کرد که هنوز اطلاعات به صورت دقیق در دست نیست و جلسات پیرامون این موضوع ادامه دارد.

اما شنیده‌ها حاکی از آن است که این مقام مسئول در روز گذشته در مصاحبه‌ای اعلام کرده است: «عرضه خودروهای وارداتی در روز یکشنبه مختص ثبت‌نام کنندگان قبلی است و فعلا برنامه‌ای برای ثبت‌نام جدید وجود ندارد.»

چندین نوبت دیگر نیز این موضوع را مورد پیگیری قرار گرفته است، اما هنوز پاسخی در این خصوص دریافت نشده است؛ ضمن اینکه سایت سامانه عرضه خودروهای وارداتی نیز در حال به‌روزرسانی است و اگر قرار باشد از فردا عرضه‌ای صورت بگیرد، هنوز اطلاعیه‌ای از این عرضه اطلاع‌رسانی نشده است.

دیگر خبرها

  • شرایط جدید خرید پژوپارس برای ثبت نامی‌های سامانه یکپارچه
  • قیمت خودروهای وارداتی در سامانه یکپارچه اعلام شد + جزئیات
  • قیمت خودروهای وارداتی در سامانه یکپارچه
  • قیمت خودروهای وارداتی در سامانه یکپارچه اعلام شد
  • آغاز فروش فوری ۵ خودرو در سامانه یکپارچه + اسامی خودرو‌ها
  • جزئیات فروش ۵ خودروی وارداتی
  • حضور ۱۱۰ شرکت در نمایشگاه بین‌المللی صنعت پخش ایران
  • بهانه‎ طلافروشان برای عدم ثبت معاملات به پایان رسید
  • تکلیف نامعلوم عرضه خودرو‌های وارداتی!
  • خبر ویژه برای متقاضیان خودرو‌های وارداتی؛ ثبت‌نام جدید وجود دارد؟