Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از چابک آنلاین، "نیلوفر نادری"، با بیان اینکه با راه اندازی وب سرویس ها ازسوی بیمه مرکزی بسیاری ازمشکلات برطرف شده، افزود: بیمه مرکزی به صورت تخصصی برای هر رشته بیمه ای از طریق وب سرویس ها کد یکتا اختصاص داده است.

مدیرفناوری اطلاعات شرکت بیمه کارآفرین، ادامه داد: صنعت بیمه درگذشته اطلاعات خودرا به صورت کاغذی به بیمه مرکزی می فرستاده واستانداردی بابت کدینگ صنعت وجود نداشته و این چیزی نیست که از ابتدا وجود داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

نادری با بیان اینکه هررشته درهر شرکت بیمه ای با کدی متفاوت تعریف شده، اظهارکرد: شرکت ها باید کدهای خودرا با کداستاندارد بیمه مرکزی یکسان سازی کنند .

وی خاطرنشان کردکه، هرشرکتی کدینگ خودرا دارد اما مشکل شرکت ها در عدم راه اندازی به موقع، دریکسان نبودن کدها نیست زیرا کدها را معادل سازی کرده و همزمان به آن استانداردی که بیمه مرکزی می خواهد تبدیل می کنند.

مدیرفناوری اطلاعات شرکت بیمه کارآفرین، گفت: بیمه مرکزی یکسری زمان بندیهایی درمورد راه اندازی این وب سرویس ها می کند که اجرای به موقع آن برای شرکت های بیمه ای به دلایل مختلف غیرممکن است.

نادری توضیح داد: برخی از شرکت های بیمه ای هنوز زیرساخت های نرم افزاری و سخت افزاری مناسبی برای انجام چنین کاری ندارند البته الان وضعیت خیلی بهتر است و شرکت های کوچکتر هم در وضعیت مناسب تری هستند.

وی یکی از مشکلات را قطعی سیستم های بیمه مرکزی به دلیل گسترش وب سرویس ها برشمرد و ادامه داد: خیلی از مواقع درخواست شرکت ها درصف می رود و وقتی صدور بیمه نامه وابسته به کد یکتا باشد سرویس دهی به بیمه گذار هم کندترانجام می شود.

مدیرفناوری اطلاعات شرکت بیمه کارآفرین، اذعان داشت: بیمه مرکزی بدون توجه به اینکه شرکت های بیمه ای در نرم افزارهای خود برنامه توسعه و تغییر دارند، وب سرویس جدیدی را ارائه می دهد که زمان بندی شرکت ها را تغییر می دهد.

نادری اظهارکرد: یکی ازمشکلات اساسی دیگر ارسال همزمان مستندات وب سرویس ها با مستندات فنی به شرکت ها است یعنی هنوز در شرکت های بیمه ای از لحاظ کسب و کاری راجع به این موضوع بررسی صورت نگرفته است.

وی افزود: گاهی لازم است که براساس نظر بیمه مرکزی  یکسری اطلاعات از آن لحظه به بعد در بیمه نامه ها اضافه شود که با زمانیکه بیمه مرکزی به شرکت ها می دهد اصلا کفایت نمی کند.

نادری با بیان اینکه دسترسی به بیمه گذاردربیمه نامه های قدیمی بلند مدت شرکت ها گاهی غیرممکن و زمان بر است، گفت: اگرهم این اطلاعات موجود باشد دریک بازه زمانی کوتاه امکان جمع آوری تمامی این اطلاعات وجود ندارد.

وی با بیان اینکه شرکت ها نمی توانند در یک بازه زمانی کوتاه تمامی این اطلاعات را جمع آوری کنند، اظهار کرد: درنتیجه نمی توانند به برنامه زمان بندی بیمه مرکزی برسند.

مدیرفناوری اطلاعات شرکت بیمه کارآفرین، گفت: مهمترین مسئله این است که نسخه های برنامه جدید، نسخه های نرم افزاری شرکت ها را بهم می ریزد وشرکت پیمانکار شرکتهای بیمه ای نزدیک به 23 شرکت بیمه سرویس می دهد.

نادری ادامه داد:هرکدام ازشرکت های بیمه ای نسخه های نرم افزاری متفاوت ازهم دارند و وقتی که بیمه مرکزی تاریخ مشخصی را برای راه اندازی وب سرویس یک رشته بیمه ای مشخص می کند شرکت پیمانکار نمی تواند برای همه شرکت ها نسخه بفرستد.

پربیننده ترین جای خالی بیمه‌گران در حمایت از بیماران سوختگی

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: صنعت بیمه شرکت های بیمه ای وب سرویس ها بیمه مرکزی راه اندازی بیمه نامه شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۹۵۵۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بورس انرژی دسترسی نیروگاه ها به منابع مالی را سریع تر می کند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از توانیر، مسعود خانی مجری طرح‌های بهینه سازی شرکت توانیر افزود: اگر مشارکت هر چه بیشتر در فروش انرژی در بازار بورس که می‌تواند به دریافت نقدی بلافاصله صورتحساب منجر شود را با بازاری که در آن شرایط فروش نقدی وجود ندارد، مقایسه کنیم قطعاً شرایط بهتر و مناسب‌تری است هرچند که این موضوع نیز قابل درک است که نمی‌توان از شرکت توزیع انتظار داشت وقتی امکان خرید در بازار عمده فروشی با نرخ مشخصی را دارد، در بازار بورس نقدی به قیمت بالاتری از قیمت بازار، برق را خریداری کند و این انتظار نمی‌تواند انتظار به جایی باشد.

وی با اشاره به درخواست نیروگاه‌ها برای افزایش قیمت‌های بازار تاکید کرد: این موضوع در اختیار توانیر نیست، بلکه باید از طریق هیأت تنظیم بازار برق پیگیری شود و مصوبات آن نیز به تأیید وزیر محترم نیرو برسد.

به گفته وی، این موضوع که فروش نیروگاه‌ها در بورس به قیمت کمتر از بازار منجر به کاهش سود حسابداری شرکت در صورت‌های مالی می‌شود و این مشکل به ویژه برای شرکت‌هایی که بورسی هستند حادث می‌شود که باید به مجمع و سهامداران خود درباره کاهش سودشان توضیحات ارائه کنند، موضوعی است که شاید درست به نظر برسد، اما می‌توان از این زاویه به موضوع نگاه کرد که شرکت‌ها با دریافت نقدینگی زودتر نسبت به حالت فروش در بازار، می‌توانند در کسب‌وکارهای موازی مشارکت کنند و با منابع حاصل از منافع ناشی از این کسب و کارها کاهش سود را به راحتی جبران کنند. در این صورت شرکت از این بابت هم نباید دغدغه‌ای داشته باشد، هر چند که به‌کارگیری منابع نقدی در کسب و کارهای دیگری نیازمند تغییر رویکرد در مدیریت نیروگاههای بورسی است.

کد خبر 6097401 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • پروژه دریافت لیست هوشمند حق بیمه کارگاه‌ها در استان فارس آغاز شد
  • قدیمی ترین متن مبارزاتی امام خمینی و انتشار دست‌نوشته‌ رهبری در دفتر کتابخانه وزیری برای نخستین بار + عکس
  • بورس انرژی دسترسی نیروگاه ها به منابع مالی را سریع تر می کند
  • آگهی‌های هرزنگاری دیپ فیک در گوگل ممنوع می‌شوند
  • فرار کانون سردفتران از شفاف‌سازی عملکرد مالی
  • پاسخگویی به پرسش‎های مشترکین در سامانه ملی انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی
  • وب‌سایت‌هایی که برای هک اکانت تلگرام استفاده می‌شوند
  • پلیر موسیقی Winamp باز می‌گردد!
  • آلمان روسیه را به حمله سایبری به حزب صدر اعظم متهم کرد