Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان جنوبی مدیر مرکز بیمه‌های تخصصی عمر کارآفرین در خراسان جنوبی با بیان اینکه شرکت بیمه کارآفرین ۳۳ بیماری خاص را تا سقف ۵۰۰ میلیون تومان بیمه می‌کند، افزود: یکی از بزرگترین شرکت‌های بیمه‌ای کشور هستیم و با افتتاح مرکز تخصصی، اتفاقات بزرگی در استان رقم می‌خورد.

سمانه جانفدا، در گردهمایی نمایندگان بیمه کارآفرین با خیران استان به منظور ارائه و معرفی طرح امید برای کودکان بدسرپرست و بی سرپرست اظهار کرد: بیمه‌های عمر کمک بسزایی به زندگی بخشیدن می‌کنند و بیمه کارآفرینی به صورت تخصصی بحث بیمه‌های عمر را دنبال می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه شرکت بیمه کارآفرین ۳۳ بیماری خاص را تا سقف ۵۰۰ میلیون تومان بیمه می‌کند، افزود: یکی از بزرگترین شرکت‌های بیمه‌ای کشور هستیم و با افتتاح مرکز تخصصی، اتفاقات بزرگی در استان رقم می‌خورد.

مدیر مرکز بیمه‌های تخصصی عمر کارآفرین در خراسان جنوبی با بیان اینکه تاکنون هیچ مرکز تخصصی بیمه عمری در استان نداشتیم، اما این مرکز ظرف مدت دو ماه راه اندازی شده است.

جانفدا با بیان اینکه تصمیم گرفتیم که برای نیازمندان پس انداز کنیم تا بتوانیم آینده خوبی را رقم بزنیم، اظهار کرد: امیدواریم آینده خوبی را برای استان و برای تحت پوشش قرار دادن نیازمندان رقم بزنیم.

آزاده نوری، مدیر مسئول سازمان فروش ماوین نیز در این مراسم گفت: هدف از ایجاد مرکز تخصصی بیمه‌های عمر کارآفرینی در این استان است؛ به این معنا که به معنای واقعی به کارآفرینی بپردازیم.

وی با بیان اینکه تصمیم گرفتیم این برنامه را در خراسان جنوبی پیاده کنیم، افزود: تجربه موفق این کار را در استان‌های دیگر نیز داریم  و در این فکر هستیم که چه زیباست اگر بتوان برنامه ریزی کرد تا برای کودکان نیازمند کارآفرینی کنیم.

نوری با بیان اینکه به دنبال کارآفرینی به صورت گام به گام هستیم، افزود: بیمه نامه عمر حق بیمه زیادی برای کودکان نیست، اما پوشش‌های بیمه‌ای بهانه‌ای است که در دراز مدت می‌تواند کار بزرگی برای افراد ایجاد کند.

وی با بیان اینکه جامعه ما نیاز دارد تا این کار در آن انجام شود، تصریح کرد: این فعالیت‌ها به معنای یادگیری و فراگیری آینده نگری است تا این آینده نگری در نسل‌ها تسری یابد تا زمانی که کودکان تحصیل خود را به اتمام رساندند، با همین نگرش و تفکر به آینده سازی فرزندان دیگر بپردازد.

وی با بیان اینکه امیدواریم با برنامه ریزی‌هایی که انجام می‌شود بتوانیم جامعه خود را به سمتی ببریم که نیاز نباشد این برنامه ریزی‌ها انجام شود، افزود: درخواست حمایت از مجموعه خیران را در راستای کارآفرینی و ایجاد مشاغل پایدار داریم تا بتوانیم به یک اثربخشی کامل برسیم.

مدیر مسئول سازمان فروش ماوین بیان کرد: به پشتوانه حمایت خیران این برنامه را ریخته‌ایم و در پروژه اول این برنامه ۳۰۰ دانش آموز از موسسات خیریه مختلف را تحت پوشش داریم که حداقل یک بیمه نامه ۳ میلیون تومانی را درنظر بگیریم.

وی با بیان اینکه قطره قطره برای آینده فرزندان در حال برنامه ریزی هستیم،  افزود: در این طرح، یک نوزاد یک ماهه تا فرد ۶۵ ساله می‌توانند تحت پوشش قرار گیرند.

وی با اشاره به اینکه قرار است شرایطی را ایجاد کنیم تا افرادی که نیاز دارند شغل جدیدی ایجاد کنند، تحت پوشش قرار داده و به عنوان نماینده فعالیت خود را در سطح استان شروع کنیم، اظهار کرد: کار ما فروش بیمه نامه‌های عمر است و هر بیمه عمر که فروخته می‌شود به آینده درخشان تر فرزندان این سرزمین کمک می‌کند.

نوری ادامه داد: اگر کودکان به سن مناسبی برای کارآفرینی برسند می‌توانند از مشاوره و آموزش بهره برده و به شغل مناسب برسند.

در این نشست همچنین بر هم افزایی بیشتر خیران و این بیمه تاکید و راهکارهایی برای برون رفت از مشکلات و موانع اندیشیده شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی بیمه کارآفرین منطقه خراسان جنوبی بیمه کارآفرین خراسان جنوبی برنامه ریزی مرکز تخصصی تحت پوشش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۴۷۸۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم بارش‌های سیل آسا و ضرورت توجه به بیمه محصولات زراعی و دامی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، مدیرکل مدیریت بحران استانداری با اشاره به تداوم بارندگی در استان هشدار داد: دامداران، کشاورزان و مزرعه داران ماهی در این بارش ها خسارت هایی را متحمل می شوند که با بیمه کردن بخشی از این خسارت ها جبران می شود. علیرضا نیکروز تاکید کرد: تکرار سامانه بارشی تا پایان سال دور از انتظار نیست و ضرورت داد عشایر، کشاورزان اعم از باغداران، صیفی جات و حتی شیلات استان بیمه محصول خود را جدی بگیرند تا بخشی از خسارت ها با بیمه جبران شود. وی با اشاره به خسارت های سامانه بارشی سه روز گذشته گفت: علاوه بر خسارت های محصولات کشاورزی در شهرستان گچساران و باشت برخی راه های روستایی شهرستان کهگیلویه مسدود شده است که همکاران راهداری در حال بازگشایی آنها هستند. نیکروز با اشاره به ریزش جاده پاتاوه- دهدشت حد فاصل "قلعه دختر" و "قلعه گل" (همجوار روستای "دشت قاضی") ادامه داد: بلافاصله پس از ریزش، این جاده ملی بازگشایی شد و هم اکنون مشکلی برای تردد وجود ندارد. مدیرکل مدیریت بحران استانداری با اشاره به دیگر خسارت های بارندگی در استان گفت: راه های عشایری و برخی از عشایر ما دچار آبگرفتگی شدند که امدادگران هلال احمر استان کمک های لازم را انجام دادند.

دیگر خبرها

  • سفر گروه فوق تخصصی جراحی ابن سینا به یاسوج
  • تداوم بارش‌ های سیل آسا و ضرورت توجه به بیمه محصولات زراعی و دامی
  • تداوم بارش‌های سیل آسا و ضرورت توجه به بیمه محصولات زراعی و دامی
  • برنامه جامعی برای مدیریت سیلاب در خراسان جنوبی لازم است
  • برخی راه‌های خراسان جنوبی بر اثر سیلاب مسدود شد
  • افتتاح واحد تخصصی فیزیوتراپی کف لگن در شهرکرد
  • چالش‌های فراوان بیماران خاص و صعب العلاج در ایران/ وقتی مشکلات بیماران هموفیلی دیده نمی‌شود
  • کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست
  • مصائب بیماران هموفیلی برای تهیه دارو
  • جذب یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای بیماران خاص و صعب العلاج